Ostoskori

Tietoa meistä

TarjousTaivaan omistaa yritys nimeltä Ipester Oy. Aloitimme toimintamme vuonna 2020. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita, tyylikkäitä ja monipuolisia tuotteita liittyen kuntoiluun, terveyteen ja kotiin. Toimistomme sijaitsee Helsingissä ja varastomme Vantaan Veromiehessä. 

Tärkein arvomme on asiakastyytyväisyys. Tiedämme, että jokaisella asiakkaalla on yksilölliset tarpeet ja siksi toimintamme, tuotevalikoimamme ja materiaalivalinnat perustuvat asiakkaidemme tarpeisiin . Etsimme aina uusia innovatiivisia ratkaisuja ja tuotteita, sekä teemme jatkuvasti kehitystyötä parantaaksemme TarjousTaivaan tuotteita ja asiakaskokemusta. 

Jotta onnistumme takaamaan jokaisen asiakkaan tyytyväisyyden niin tarvitsemme palautettanne onnistuaksemme. Voitte antaa palautetta tuotteistamme, parannusehdotuksia,  kiitosta asioista jotka toimivat hyvin, verkkosivustomme sisällöstä tai asiakaspalvelustamme. Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme parempaan suuntaan.

Jos teillä on kysymyksiä vastaamme niihin mielellämme, laitakaa meille epäröimättä sähköpostia osoitteeseen [email protected] Voitte myös lähettää meille viestiä suoraan ota yhteyttä lomakkeen kautta.

Tulkaa rohkeasti osaksi meidän tyytyväistä asiakasyhteisöämme, aloittakaa shoppailu jo tänään!

Terveisin,
Iiro / TarjousTaivas

YHTEYSTIEDOT:

Sähköposti: [email protected]tarjoustaivas.fi

Osoite: (ei palautusosoite)
Ipester Oy
Mäntypaadentie 17 B 5
00830 Helsinki