Ostoskori

Miksi tilata meiltä?

Toimitus 1-5 arkipäivää

Tilatessasi arkipäivänä ennen klo 13, lähetämme tilauksenne vielä saman päivän aikana. Jos valitset toimitustavaksi Postin tai Matkahuollon paketin, tilauksesi pitäisi saapua noutopisteeseen jo seuraavana arkipäivänä viimeistään klo 16.  Huomioi, että jos valitset toimitustavaksi Kirjeen, on toimitusaika todennäköisesti pisin kaikista toimitusvaihtoehdoista.

Ilmainen toimitus 35€ tilauksiin

Tilaukset, jotka ovat arvoltaan 35€ tai enemmän lähetämme ilmaiseksi. Jos haluat tilata paketin Postin Kotipakettina, veloitamme erillisen toimituskulun.

30 päivän palautusoikeus

Jos et pidäkään ostoksestasi, voit palauttaa tuotteen 30 päivän kuluessa . Tuotetta saa kokeilla, mutta sen tulee kuitenkin olla käyttämätön. 

Lasku ja osamaksu

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuutta ostaa laskulla ja osamaksulla. Nämä palvelut meille tuottaa Klarna Oy, joka on pohjoismaiden johtava lasku- ja osamaksupalveluiden tarjoaja. Käyttämällä Klarnan palveluita, näet tuotteen ennen maksamista, joten voit tehdä lopullisen ostopäätöksen vasta kotona.

 Oma varasto Suomessa

Varastomme sijaitsee Vantalla, joten kaikki tuotteemme toimitetaan Suomen rajojen sisäpuolelta. Me emme myy tuotteita tavarantoimittajien varastosta.

Yli 15 0000 asiakasta

TarjousTaivas on perustettu 2020.  15 000 tyytyväistä  suomalaista asiakasta. Tule sinäkin asiakkaaksemme, et tule katumaan.