Waist Trainer-tukivyö

24 

-33%

Tukivyö liikuntaan ja rasvanpolttoon

  • Neopreenimateriaali kiihdyttää vatsanalueen hikoilua edistäen rasvanpolttoa
  • Kevyt tuki edesauttaa oikean asennon säilyttämistä esim. painoja nostaessa
  • Miellyttävä ja helppo käyttää
  • Kolme eri kokoa: S, M ja L
  • Värivaihtoehdot: pinkki tai musta
Poista

Tukivyön käyttö

Voit käyttää tukivyötä niin kuntoillessa kuin arkiaskareissakin. Tukivyö puetaan aina paljaalle iholle parhaan istuvuuden ja tehon saavuttamiseksi. Kiristä tukivyö tarranauhalla tarpeeksi kireälle niin, että se tukee keskivartaloasi tehokkasti, mutta ei kuitenkaan tunnu epämukavalta tai rajoita liikkuvuuttasi. Pehmeän neopreenimateraalin joustavuus ja liivin ergonominen muotoilu takaa käyttömukavuuden. Vaikka tukivyö kiihdyttää hien tuotantoa, sen materiaali imee hikeä tehokkaasti itseensä, joten liivin käyttö ei tunnu hiostavalta.

Tukivyön hyödyt

Tukivyö tukee keskivartaloasi ja voi helpottaa selkäkipuja sekä estää rasitusvammoja ja venähdyksiä liikkuessa. Neopreenimateriaali vilkastaa hikoilua ja edesauttaa vatsan seudun verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, mikä voi johtaa keskivartalon alueen nopeampaan rasvanpolttoon. Tukivyön säännöllinen käyttö liikkuessa silottaa vatsan alueen ihoa ja voi vähentää selluliittia. Tukivyö auttaa sinua saavuttamaan ja säilyttämään ryhdikkään ja kapeamman keskivartalon.

Huomioitavaa

Tukivyön käytön ei tule aiheuttaa kipua eikä estää luonnollista hengitystä. Jos tukivyön käyttö tuntuu epämukavalta, vyötä täytyy löystyttää tai sen käyttö lopettaa kokonaan. Vyötä ei tule käyttää nukkuessa.

Tukivyön koot

S: Vyötärönympärys 95cm – Vyön korkeus 18cm
M: Vyötärönympärys 100cm – Vyön korkeus 19cm
L: Vyötärönympärys 105cm – Vyön korkeus 20cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.