Ihohuokosten puhdistaja / Mustapääimuri LED-näytöllä

28 

-13%

Ihohuokosten puhdistajalla pääset eroon mustapäistä, häivytät juonteita ja heleytät kasvojesi ihoa helposti ja hellävaraisesti! 

  • Poistaa mustapäät ja talin iholta hellävaraisesti
  • Kuorii, kiinteyttää ja silottaa kasvojen ihoa
  • Hygieenisempi vaihtoehto mustapäiden puristelulle
  • 3 eri imutasoa
  • 6 vaihdettavaa suutinta erilaisiin ihon tarpeisiin – mukaanlukien mm. mikrokidesuutin ihon kuorintaan ja ovaali suutin juonteiden häivyttämiseen
  • Mukana USB-kaapeli lataamiseen
  • LED-näyttö, joka indikoi akun latausasteen sekä valitun imutehon voimakkuuden

TOIMITUSKULUT ALKAEN 3€!

Varastossa

Miten ihohuokosten puhdistaja toimii?

Mustapäät ovat monelle tuttu iho-ongelma, joka johtuu tukkeutuneista ihohuokosista ja näkyy erityisesti kasvojen iholla pieninä mustina pisteinä. Ihohuokosten puhdistajan teho perustuu alipaineeseen, jonka avulla imuri imee talin ja epäpuhtaudet tukkeutuneista ihohuokosista tehden ihosta kuulaamman ja sileämmän. Erilaisilla vaihtopäillä voit vaikuttaa imun tehoon ja sen vaikutuksiin. Hellävarainen imuri on parempi vaihtoehto mustapäiden poistamiseen kuin puristelu. Imurin käytöllä vältyt mahdollisilta arvilta, joita liiallinen puristelu voi aiheuttaa ja imuri poistaa talin ihohuokosista ilman, että ihoon kulkeutuu sormista bakteereja, jotka voivat puolestaan aiheuttaa finnejä tai ihotulehdusta.

Ihon puhdistuksen lisäksi imurin mikrokidesuuttimella hierot ja kuorit kasvojen ihoa vilkastuttaen pintaverenkiertoa ja ovaalilla suuttimella kiinteytät ihoa ja häivytät juonteita.

Säännöllisellä käytöllä saavutat kirkkaamman, kiinteämmän, ja kuulaamman kasvojen ihon.

Ihohuokosten puhdistaja kokemuksia

“Erittäin laadukas ja helppokäyttöinen laite. Imutehon voimakkuutta on helppo seurata LED-näytöltä. En koskaan tajunnut kuinka paljon likaa ihoon kertyykään :D huipputuote perusteelliseen ihon puhdistukseen!”

“Laitteen teho yllätti, etenkin sen ihoa silottava vaikutus. En ajatellut sen tekevän mitään vanhenemisen merkeille, mutta huomaan jo kulmajuonteideni silottuneen parin kuukauden säännöllisellä käytöllä. Täydellinen lisä päälle kolmekymppisen ihonhoitorutiiniin.“

“Olen jo vuosia käynyt kosmetologilla mekaanisessa ihon puhdistuksessa mutta koronan iskettyä jouduin pitämään taukoa käynneistä ja päätin kokeilla mustapääimuria, enkä ole katunut ostostani hetkeäkään! Imurin käyttö on niin vaivatonta, että aion jatkossakin tehdä mustapäiden poiston itse vaikka kasvohoidoissa välillä kävisinkin.“

Ihohuokosten puhdistajan vaihtopäät

Pakkauksessa on mustapääimurin ja lisäksi kuusi vaihtopäätä eri tarkoitukseen.

1. Vaihtopää pienellä pyöreällä aukolla on tarkoitettu erityisesti yksittäisten mustapäiden targetointiin ja herkälle iholle. Imutehon voimakkuus on tätä vaihtopäätä käyttäessä hellävaraisempi, joten laitteen käyttö suositellaan aloittamaan tällä vaihtopäällä.

2&3. Vaihtopäät keskikokoisilla pyöreillä aukoilla soveltuvat koko kasvojen ihon puhdistamiseen alueen koosta ja halutusta imutehosta riippuen. Mitä suurempi aukko, sitä suuremman alueen saat kerralla käsiteltyä ja sitä voimakkaamman imutehon saat käyttöösi.

3. Vaihtopää isolla pyöreällä aukolla soveltuu erityisesti tehokkaaseen lian, öljyn ja mustapäiden poistoon. Tällä vaihtopäällä saat käyttöösi vahvimman imutehon, joka poistaa itsepäisimmätkin mustapäät.

4. Mikrokiteinenvaihtopää kuorii ihoa poistaen kuolleita ihosoluja. Kuorinta heleyttää ja kohottaa kasvojen ihoa saaden ihosi hehkumaan. Huom. tätä suutinta suositellaan käytettäväksi max.2 kertaa viikossa.

4. Vaihtopää soikealla aukolla on omiaan hieromaan ihoma ja häivyttämään juonteita erityisesti silmien ja suun ympäristöstä.

Ihohuokosten puhdistajan käyttö

Käytä ihohuokosten puhdistajaa aina puhtaalle, terveelle iholle. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi käytä ihohuokosten puhdistaja saunan tai lämpimän suihkun jälkeen, jolloin ihohuokoset ovat auki ja epäpuhtaudet helpommin poistettavissa. Lämpö avaa ihohuokosia, joten saunan sijasta voit myös painella kasvojen ihoa lämpimällä vedellä kostutetulla pyyhkeellä.

Poista meikit ja puhdista iho huolellisesti.

Käy saunassa tai lämpimässä suihkussa tai painele ihoa lämpimällä vedellä kostutetulla pyyhkeellä.

Aseta ihohuokosten puhdistaja tiiviisti ihoa vasten ja kuljeta sitä hitaasti ihon pinnalla. Älä pidä mustapääimuria paikallaan kolmea sekuntia pidempään.

Käsittelyn jälkeen puhdista iho desinfiointiaineella ja kosteuta huolellisesti. Huom. meikin laittamista iholle ei suositella heti käsittelyn jälkeen, joten puhdistus kannattaa tehdä illalla ennen nukkumaan menoa.

Puhdista käyttämäsi suuttimet huolellisesti lämpimällä vedellä ja saippualla.

Huom. ihohuokosten puhdistajaa ei tule käyttää rikkoutuneelle tai ärtyneelle iholle.

Ennen ihohuokosten puhdistaja käyttöä

Valitse haluamasi vaihtopää ja kiinnitä se ihohuokosten puhdistajaan.

Nyt laite on valmis käytettäväksi.

Muista puhdistaa käyttämäsi vaihtopää jokaisen käytön jälkeen. Vaihtopään voi pestä saippualla ja lämpimällä vedellä, minkä jälkeen se tulee asettaa kuivumaan erilleen laitteesta.