Nukkakampa

10 

Nukkakampa vaatteille

  • Hellävarainen nukkakampa neuleiden käsittelyyn
  • Poistaa villa- ja keinokuituvaatteisiin syntyneet nypyt vahingoittamatta vaatteen neulosta
  • Nukkakampakäsittely uudistaa nyppyiset neuleet käden käänteessä ja pidentää neulevaatteiden käyttöikää
  • Puinen kahva, varsi metallia ja kuparia – nukkakampaa on miellyttävä käyttää ja se palvelee pitkään kestävien
    valmistusmateriaalien ansiosta

TOIMITUSKULUT ALKAEN 3€!

Varastossa

Mihin nukkakampaa tarvitaan?

Laadukkaisiinkin neuleisiin voi ajan myötä alkaa ilmestyä nukkaa, joka tekee neuleesta usein nuhjuisen ja käytetyn näköisen, vaikka vaate olisi muuten hyvässä kunnossa. Nukkakamman avulla uudistat pahastikin nyppyyntyneet neuleet ja pidennät vaatteiden käyttöikää huomattavasti – vaatteiden huoltaminen säästää luontoa ja kukkaroa. Voit myös esimerkiksi käsitellä kaikki neulevaatteesi nukkakammalla aina keväisin valmiiksi syksyä varten, ennenkuin pakkaat ne kesäksi odottelemaan viileämpiä säitä.

Nukkakamman käyttö

Voit käyttää nukkakampaa aina tarvittaessa, kun vaatteeseen on ilmestynyt pitkien kuitujen yhteenhankautumisen aikaansaamia nukkapalleroita.

Venytä käsiteltävä alue kevyesti esim. reiden päälle ja kampaa itseesi päin kevyin vedoin, niin että nukat tarttuvat kampaan. Huom. pidä kampaa neuleen pinnalla, älä paina tai vedä liikaa, ettei itse neulos vahingoitu ja aiheuta langanjuoksua.

Voit käsitellä nukkakammalla niin luonnonmateriaaleja, kuten villaa, kuin synteettisiäkin, helposti nyppyyntyviä materiaaleja, kuten akryylia.

 

Nukka pois vaatteista tarjoustaivas.fi