Hyttysansa / hyönteisansa UV-valolla

20 

Heitä hyvästit yöunia häiritsevälle ininälle ja kutiaville paukamille! Sähkökäyttöinen ansa pyydystää hyttyset puolestasi tehokkaasti ja myrkyttömästi. UV-valo houkuttelee hyönteiset äärelleen ja piilotetun tuulettimen imutoiminto imaisee hyönteiset uumeniinsa.

  • Ympäristöystävällinen verkkovirtaan kytkettävä hyttys- ja hyönteisansa UV-valolla
  • Ensisijaisesti sisäkäyttöön, myös pimeällä ulkokäyttöön
  • Lapsi- ja lemmikkiturvallinen – ei liikkuvia tuulettimen lapoja tai myrkkyjä
  • Vaikutusalue 15-20m2
  • Kevyt kuljettaa mukana tai liikutella ihmisten sijainnin mukaan
  • Helppo käyttää ja puhdistaa

TOIMITUSKULUT ALKAEN 3€!

Varastossa

Hyönteisansa UV-valolla – Ehdoton kesävaruste kotiin ja mökille

Jokaista kesää piinaava yöllinen hyttysten metsästys on historiaa tämän sähkökäyttöisen hyönteisansan ansiosta. Kytke ansa makuuhuoneessasi verkkovirtaan ja anna sen houkutella yöuniasi häiritsevät inisijät nalkkiin ilman, että sinun tarvitsee nousta niitä jahtaamaan! Hyönteisansa on hiljainen eikä sen häikäisemätön UV-valo häiritse untasi, vaan toimii erinomaisesti myös yövalona.

Ansa soveltuu myös ulkokäyttöön, joten sen avulla voit rauhassa istua iltaa mökillä. Voit käyttää ansaa huoletta myös lasten ja lemmikkien läheisyydessä, sillä siinä ei ole liikkuvia osia tai myrkkyjä, jotka voisivat aiheuttaa vahinkoa.

Ansa toimii verkkovirralla, eikä siinä ole vaihdettavia suodattimia tai muuta jätettä tuottavaa ominaisuutta – tämä on siis ympäristöystävällinen valinta verrattuna moniin muihin ansoihin tai karkotteisiin.

Ansa houkuttelee hyttysten lisäksi muitakin valoon hakeutuvia hyönteisiä, kuten harsosääskiä – voitkin asettaa ansan viherkasviesi läheisyyteen suojelemaan herkkiä taimia harsosääskien invaasiolta.

Hyttysansan käyttö

1. Liitä pakkauksessa oleva USB-pistoke laitteen johtoon.

2. Kytke laite verkkovirtaan.

3. Nauti illastasi tai yöunistasi ilman hyttysiä.

4. Käytön jälkeen puhdista laitteen säiliö kiertämällä se irti laitteen pohjasta ja tyhjentämällä se. Säiliön voi pestä haalealla vedellä ja miedolla pesuaineella. Huom. säiliön tulee olla täysin kuiva ennen sen uudelleen liittämistä laitteeseen.

5. Säilytä ansaa sisätiloissa suojassa kosteudelta ja auringolta pitkän käyttöiän takaamiseksi.