Polvituki hyppääjän polveen

15 

-21%

Kuormitusta vähentävä polvituki hyppääjän polveen

  • Vakauttaa polvea ja vähentää kipua
  • Paine vilkastuttaa pintaverenkiertoa ja ehkäisee vammoja
  • Miellyttävää mikrokuitumateriaalia
  • Yksi säädettävä koko
  • Värit: musta, pinkki, punainen, sininen, valkoinen

Poista

Hyppääjän polvi on monelle urheilijalle ja harrastajalle tuttu

Hyppääjän polvi on monelle urheilijalle ja harrastajalle tuttu rasitusvamma, jota esiintyy usein lajeissa joihin kuuluu paljon hyppyjä tai nopeita suunnanmuutoksia. Urheilijan polvi oireilee paikallisena kipuna polvilumpion alareunassa tai lihasarkuutena etureiden ja polvilumpion kiinnityskohdassa. Kipu tuntuu eritoten hypyissä, mutta myös polvea ojentaessa. Kipua esiintyy useimmiten rasituksen aikana ja sen jälkeen, mutta pahimmassa tapauksessa särkyä voi esiintyä myös levossa.

Polvituki tarjoaa välittömän helpotuksen hyppääjän polvesta aiheutuviin kipuihin

Hyppääjän polvi voi johtua useasta syystä, kuten virheasennosta, lihasepätasapainosta tai jonkin liikkeen virheellisestä suorittamisesta. Taustalla voi olla äkillinen suorituksen aikana aiheutuva vaurio tai pidemmällä aikavälillä syntyvä jänteen ylikuormitus. Oli kyseessä kumpi tahansa, vaivaan saat apua erityisesti hyppääjän polveen suunnitellun polvituen avulla. Polvituki tarjoaa välittömän helpotuksen hyppääjän polvesta aiheutuviin kipuihin. Koska hyppääjän polvi voi pahentua ajan myötä, on tärkeää puuttua jo ensioireisiin käyttämällä polvisuojaa aina rasitustilanteissa. Joustava tuki ei estä liikkuvuutta vaan pikemminkin parantaa suorituskykyäsi, kun sinun ei tarvitse enää pelätä kipua suorituksen aikana.

Säädettävällä polvituella targetoidaan juuri hyppääjän polvessa oireilevaa aluetta

Säädettävällä polvituella targetoidaan juuri hyppääjän polvessa oireilevaa aluetta polvilumpion alareunassa. Kivun lievittämisen lisäksi tuen luoman paineen avulla polven virheasentoa voidaan korjata ja äkillistä sidekudoksen vaurioitumista voidaan ehkäistä. Sen lisäksi polvituki vilkastuttaa polven alueen verenkiertoa, mikä edesauttaa palautumista ja ehkäisee vammojen syntyä. Polvituki soveltuu myös käytettäväksi arkena, pehmeän mikrokuitumateriaalin ansiosta tuki ei tunnu puristavalta tai hiostavalta.

Polvituki hyppaajan polveen 2 kpl pinkki - tarjoustaivas.fi