Ruusukvartsi–kasvorolleri

15 

-62%

Ruusukvartsi–kasvorolleri kasvoille ja kaulalle

Kristallien käyttö ihonhoidossa juontaa juurensa tuhansien vuosien taa, kiinalaisen kauneudenhoidon perinteeseen. Tämän ruusukvartsi-kasvorollerin käyttö tehostaa ihon pintaverenkiertoa ja edistää ihon hapensaantia ja uusiutumista vähentäen ikääntymisen merkkejä.

  • Valmistettu luonnollisesta ruusukvartsista
  • Parantaa ihon kimmoisuutta
  • Hälventää tummia silmänalusia ja vähentää turvotusta
  • Häivyttää juonteita ja kiinteyttää ihoa
  • Tekee ihosta pehmeämmän ja sileämmän
  • Sopii kaikille ihotyypeille

TOIMITUSKULUT ALKAEN 2€!

(2 tuotearviota)

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuotetta on taas varastossa

Ruusukvartsi-kasvorollerin hyödyt

Rakkauden kivenä tunnettu ruusukvartsi on yksi tärkeimmistä hoitokristalleista ja sen uskotaan säteilevän hyväksyvää ja hoitavaa rakkauden energiaa ympärilleen. Kristallin hoitavan tehon lisäksi kasvorollerin käyttö tehostaa ihonhoitoasi mekaanisesti vilkastuttaen ihosi pintaverenkiertoa ja lymfakiertoa. Kasvorulla hieroo kasvojesi akupisteitä ja stimuloi ihon luonnollista kollageenin tuotantoa, mikä tekee ihostasi kimmoisamman. Rullan viilentävä vaikutus häivyttää tummia silmänalusia ja vähentää turvotusta. Säännöllisellä käytöllä ihosi silenee, juonteet vähenevät ja ihosi näyttää nuoremmalta ja kuulaammalta.

 

Ruusukvartsi-kasvorollerin käyttö

Kasvorolleria voi käyttää päivittäin, ja säännöllisessä käytössä sen teho onkin parhaimmillaan. Parhaan hyödyn saat, kun otat kasvorollerin käytön osaksi päivittäistä ihonhoitorutiiniasi. Käytä rolleria aina puhtaalle iholle. Kun rullaa käytetään seerumin ja ihoöljyn levittämisen jälkeen, ihon kosteuttaminen tehostuu. Aseta kasvorolleri napakasti kasvojen ihoa vasten ja hiero rullalla hellävaraisesti ihoa venyttämättä kunkin kasvojen alueen keskikohdasta ylös ja sivuille päin ohjautuvilla liikkeillä, noin 3-4 kertaa jokaisessa kohdassa. Käytä rullan leveämpää päätä poskien, otsan ja kaulan ihon käsittelyyn ja kapeampaa päätä herkempien ihoalueiden, kuten silmänympärysihon, hierontaan. Voit tehostaa kasvorullan turvotusta vähentävää vaikutusta säilyttämällä rullaa jääkaapissa. Puhdista kasvorulla aina käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla ja kuivaa huolellisesti pehmeällä pyyhkeellä.

 

Kasvorolleri kokemuksia

“Viilentää ihoa mukavasti ja vähentää turvotusta erityisesti jääkaapissa säilytettynä. On pelastanut monena väsyneenä aamuna :)”

“Kasvorollerin käyttö on ihana luksuslisä päivittäiseen ihonhoitoon. Olen huomannut ihon silenemistä kun olen käyttänyt rullaa säännöllisesti. Meikkivoide levittyy iholleni nyt tasaisemmin.”