Mustapääimuri – Poistaa mustapäät tehokkaasti

12 

-73%

POISTOMYYNTI

Tehokkaalla mustapääimurilla pääset eroon mustapäistä ja muista ihon epäpuhtauksista helposti, hygieenisesti ja hellävaraisesti!

 • Poistaa mustapäät kokonaan
 • Helppo käyttää
 • Värivaihtoehdot: valkoinen tai pinkki
 • 3 imutasoa
 • 5 vaihdettavaa imupäätä erilaisiin ihon tarpeisiin
 • Mukana USB-kaapeli lataamiseen
 • Hellävarainen iholle
 • Hygieenisempi vaihtoehto mustapäiden puristelulle

Katso myös Ihohuokosten puhdistaja / Mustapääimuri LED-näytöllä

*kyseessä on poistotuote, tuotteella ei ole palautusoikeutta

 

(5 tuotearviota)
Poista

Miten mustapääimuri toimii?

Mustapäät ovat monelle tuttu iho-ongelma, joka johtuu tukkeutuneista ihohuokosista ja näkyy erityisesti kasvojen iholla pieninä mustina pisteinä. Mustapääimurin teho perustuu alipaineeseen, jonka avulla imuri imee talin ja epäpuhtaudet tukkeutuneista ihohuokosista tehden ihosta kuulaamman ja sileämmän. Erilaisilla vaihtopäillä voit vaikuttaa imun tehoon ja sen vaikutuksiin. Hellävarainen imuri on parempi vaihtoehto mustapäiden poistamiseen kuin puristelu. Imurin käytöllä vältyt mahdollisilta arvilta, joita liiallinen puristelu voi aiheuttaa ja imuri poistaa talin ihohuokosista ilman, että ihoon kulkeutuu sormista bakteereja, jotka voivat puolestaan aiheuttaa finnejä tai ihotulehdusta.

Mustapääimuri ihohuoksenpoistaja - tarjoustaivas.fi

Mustapääimuri kokemuksia

“Olin yllättynyt mustapääimurin tehosta. Ihoni oli jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen puhtaampi ja kuulaampi kuin koskaan kosmetologikäyntien jälkeen. Jännitin aluksi imurin imuvoimaa, mutta se oli niin hellävarainen, ettei siitä jäänyt ihoon minkäänlaisia jälkiä“

“Ihoni on aina ollut hyvässä kunnossa enkä edes ajatellut että minulla on paljon mustapäitä, mutta kun kokeilin imuria, olin järkyttynyt miten paljon epäpuhtauksia imuri poisti ihostani! Käytän imuria nyt lähes viikottain ja ihoni on parantunut entisestään“

“Parasta imurin käytössä on se, kun näkee kuinka paljon talia ja moskaa imurin suuttimeen kertyy kunkin “imuroinnin” aikana. Ihon kirkastuminen on myös hyvä bonus :D paras ihonhoitoväline pitkään aikaan, suosittelen!”

Mustapääimuri vaihtopäät

Pakkauksessa on mustapääimurin ja suodattimien lisäksi viisi vaihtopäätä eri tarkoitukseen.

1. Ellipsin muotoinen vaihtopää kiinteyttää ihoa ja lisää ihon elastisuutta. Sopii erityisesti suupielien ja suun ympäristön käsittelyyn.

2. Mikrokiteinen vaihtopää kuorii ihoa poistaen kuolleita ihosoluja. Kuorinta heleyttää ja kohottaa kasvojen ihoa saaden ihosi hehkumaan.

3. Vaihtopää isolla aukolla soveltuu erityisesti tehokkaaseen lian, öljyn ja mustapäiden poistoon. Tällä vaihtopäällä saat käyttöösi vahvimman imutehon, joka poistaa itsepäisimmätkin mustapäät.

4. Vaihtopää soikealla aukolla on omiaan häivyttämään juonteita erityisesti silmien ja suun ympäristöstä.

5. Vaihtopää pienellä aukolla on tarkoitettu erityisesti yksittäisten mustapäiden targetointiin ja herkälle iholle. Imutehon voimakkuus on tätä vaihtopäätä käyttäessä hellävaraisempi, joten laitteen käyttö suositellaan aloittamaan tällä vaihtopäällä.

Mustapääimurin käyttö

Käytä mustapääimuria aina puhtaalle iholle. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi käytä mustapääimuria saunan tai lämpimän suihkun jälkeen, jolloin ihohuokoset ovat auki ja epäpuhtaudet helpommin poistettavissa. Lämpö avaa ihohuokosia, joten saunan sijasta voit myös painella kasvojen ihoa lämpimällä vedellä kostutetulla pyyhkeellä.

 1. Poista meikit ja puhdista iho huolellisesti.
 2. Käy saunassa tai lämpimässä suihkussa tai painele ihoa lämpimällä vedellä kostutetulla pyyhkeellä.
 3.  Aseta mustapääimuri tiiviisti ihoa vasten ja kuljeta sitä hitaasti ihon pinnalla. Älä pidä mustapääimuria paikallaan kolmea sekuntia pidempään.
 4.  Käsittelyn jälkeen puhdista iho desinfiointiaineella ja kosteuta huolellisesti. Huom. meikin laittamista iholle ei suositella heti käsittelyn jälkeen, joten puhdistus kannattaa tehdä illalla ennen nukkumaan menoa.
 5.  Puhdista käyttämäsi suuttimet huolellisesti lämpimällä vedellä ja saippualla.

Huom. mustapääimuria ei tule käyttää rikkoutuneelle tai ärtyneelle iholle.

Mustapaaimuri tehokas finnipoistaja - tarjoustaivas.fi

Ennen mustapääimurin käyttöä

Ennen jokaista käyttöä vaihda suodatinkuppiin puhdas puuvillainen suodatin, jonka löydät pakkauksessa olevasta suljetusta pussista.

1. Irrota mustapääimurin vaihtopää ja suodatinkupin suojus.

2. Aseta puhdas puuvillasuodatin suodatinkupin sisään, laita silikonirengas metalliosan ympärille ja peitä suodatinkuppi irrottamallasi suojuksella.

3. Valitse haluamasi vaihtopää ja kiinnitä se mustapääimuriin.

Nyt laite on valmis käytettäväksi!

Muista puhdistaa käyttämäsi vaihtopää ja suodatin jokaisen käytön jälkeen. Suodattimen voi pestä saippualla ja lämpimällä vedellä, minkä jälkeen se tulee asettaa kuivumaan erilleen laitteesta. Varmista, että suodatin on täysin kuivunut ennen seuraavaa käyttöä. Suodatinta ei tarvitse vaihtaa uuteen jokaisen käytön jälkeen, vaan huolellinen pesu ja kuivaus riittää. Suodattimen voi vaihtaa uuteen, jos se on liian likainen puhdistettavaksi.